Mantı Açma , Hamur Yoğurma ( İç Anadolu Kültür Günleri)

12-18 Aralık Yerli Malı ve Tutum Haftası kapsamında okulumuzda ülkemizin 7 bölgesinin kültür günlerini düzenledik.

İç Anadolu Kültür Günleri kapsamında öğrencilerimizle hamur yoğurduk mantı açtık .

Yöresel kıyafetlerini gieyn personellerimiz hamur açma ve mantı sıkma çalışmasında öğrencilerimize yardım ettiler.

İç anadolu bölgesi lezzetlerini öğrencilerimiz için hazırladık.

Etkinliklerde emeği geçen idarecilerimize , öğretmenlerimize ve personellerimize teşekkür ederiz


17-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-201817-12-2018



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 3  kişi beğendi