Vilayetler Birliği Anaokulu
Güzel Yurt Mah. Burcu Sok. No11 Merkez/NEVŞEHİR

VİZYON

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile çalışmalarını sürdüren bir kurumdur.

MİSYON

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Kulüp Sınıfları:08.00-17.10 Yarım Gün Sabah:07.45-12.45 Yarım Gün Öğle:12.45-17.45

DOĞAL GAZ

OKULUMUZ SERVİSİ YOKTUR

İL MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTA.

İL MERKEZİNDE

7 ŞUBE (HER ŞUBENİN SAYISI 25 ÖĞRENCİ)

Çocuk Kulübü Etkinlikleri

Çocuk Kulübü Etkinlikleri